pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

En tidig tripp

Semester & utflykterPosted by Helena 2008-06-25 16:11

Niklas har en veckas semester nu och igår bestämde vi (på en kvart) att vi nog skulle göra en liten dagsutflykt. Vi packade ihop det viktigaste, d v s en proppfull skötväska plus barnvagn till Axel, en festis till Tore och kaffe i termosmuggar till mamma och pappa, som inte hann dricka "förmiddagskaffe" hemma. Vi åkte först till Örebro och vattentornet Svampen. En fin utsikt över Örebro och lite fika blev det där.

Blog ImageEfter det åkte vi vidare till Askersund. Vi gick och tittade lite i staden och på båtarna i hamnen. Lite lunch behövde vi och Niklas inbyggda thaimatradar ledde oss till en thaibuffé nere vid hamnen. Jag hittade också en hantverksbod och en antikbod, men alldeles för dyrt för att göra fynd. När det heter Antikt istället för Loppis, så kan man tydligen tredubbla priserna.

Blog Image

Jag kan inte låta bli att fotografera fina hus...

Blog Image

Fint, fint

Blog Image

Det blåste en hel del denna dag...

Blog Image

Häftig båt, tyckte Tore.

Sedan åkte vi vidare till Motala för att reka ett ställe som heter Varamon och som säger att de har norra Europas största insjöbad. Det var verkligen ett fint ställe (trots blåsten) med lång sandstrand och klart vatten. Blåste gjorde det även i Motala, så folk ägnade sig åt fallskärmssurfning eller vad det heter, d v s de står på en surfbräda och håller i en fallskärm. Det fanns även trampbåtar att hyra, kiosk mm, så Varamon kan säkert få ett besök av oss i sommar. Campingen ät väl inte i toppklass (tvåstjärning enligt SCR), men helt ok för en natt eller två.

Färden forsatte via Borensberg (för fikastopp smiley) till Linköping, där vi stannade vid Tornby och shoppade lite innan vi åkte hemåt. Det blev en lång dag, men naturligtvis sov Axel i bilen på hemvägen, så han var pigg ända fram till kl 23. Annars har han den goda vanan att somna vid 20.30-21.00 nu för tiden.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie 2008-06-25 20:41

Vi var också i Linköping i går. IKEA, Biltema, Coop och Ikano var det som fick Katrineholmsbesök av oss.