pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Vallgrav

Hemma hos oss - trädgårdenPosted by Helena 2008-06-16 11:02

Jo, Tore är så intresserad av riddare och borgar och så, så vi tänkte förvandla delar av vår trädgård till en vallgrav och huset till en borg.... Nej, så är det ju inte, även om Tore nog skulle tycka det var fränt. För några år sedan (hmm) flyttade vi uppfarten från husets södra sida till norrsidan. Vi vill inte ha bilparkering på bästa solsidan. Men då måste vi förstås ha en ny gång till huset och hittills har vi gått över gräsmattan. Häromdagen var en grävare hos grannen, så vi passade på att fråga honom om han vill ta några tag hos oss också. Så...en halvtimme senare var det klart, det som säkert skulle ta en vecka att gräva för hand och kanske inte alls var genomförbart just nu då Niklas har ont i ryggen (och jag är för svag smiley). Idag kommer farfar och hans traktor med bärlager och när det ska ut lär man väl få blåsor i händerna. Tur att det finns friska, starka, sommarlovslediga ungdomar i huset!

Det ska bli en grusgång med tumlad marksten som kant på båda sidor. Byggtimret som kantar rabatten vill jag helst ta bort. Grusgång är inte det mest praktiska när det gäller snöskottning, ogräsrensing och så, men det passar till ett gammalt hus, vi har grusgång runt huset och jag tycker om knastret under fötterna när man går på en grusgång...

Blog Image

Blog ImageBlog Image

Blog Image

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie 2008-06-16 20:52

Det kommer nog att bli jättebra! Hoppas allt är bra, ses vi på midsommar?

Posted by Stina-Hemma på Landet 2008-06-16 20:02

Det där kommer att bli fint det.:-)
Kramis