pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Sommar, sommar, sommar

FestligheterPosted by Helena 2008-06-01 23:19

Åh, vad glad jag blir när vädret är så här. Sol och värme är verkligen något jag kan stå ut med.

I lördags försökte jag få bort det värsta ogräset i landet, så att jordgubbs- och hallonplantorna kan få lite sol på sig. Det var ett riktigt slitjobb och när man gräver i bikini kan det bli så att axlarna får lite stryk, om man inte har smörjt in sig med solskyddsmedel...och det hade inte jag.

En annan Axel som trivs i värmen och som fick klappa lite gräs för första gången var minstingen. Liknar han inte gorillaungen Enzo lite?

Blog Image

Idag hade jag ett litet födelsedagskalas för närmast sörjande. Vi bjöd på sillunch och till efterrätt jordgubbstårta förstås.

Av min syster och hennes familj fick jag ett stort och fint olivträd. Det var verkligen något jag önskat mig, men som man inte springer och köper om man istället behöver pengar till mat...

Blog Image

Nästa favvoblomma kom mor och far med. Mårbackapelargon!Blog Image

Gammelfaster I hade med sig några spännande krukor också, varav två luktade och såg ut som basilika. Nu hann vi inte gå igenom hela utbudet, men det får vi nog ta en diskussion om i veckan som kommer.

Förutom blommor så fick jag pengar både från min och Niklas släkt. De kommer mycket väl till pass så här inför sommar och semester. Det går dessutom åt mer pengar när man är föräldraledig, då man mer hinner fundera på saker man vill fixa och köpa till huset. När man jobbar och är borta från hemmet en stor del av dagen är inte behovet lika stort och därmed blir det billigare.

När jag hade lämnat stora barnen hos sin pappa ikväll, hade Niklas och Tore en rebus redo för mig när jag kom hem. Jaha, då var vi där igen. Jag och rebusar... Men den här gången lyckades jag knäcka rebusen snabbt, till Niklas besvikelse. Han hade funderat hela dagen på den... Imorgon måndag bär det av alltså av till Kolmården med "lilla" familjen. Det ska bli så kul, för jag tycker verkligen att Kolmården är mysigt. Inför denna säsong har ju också Delfinariet blivit upphottat och kallas numera Marine World.

Detta är min sista dag (och sista timme) som 30nå'nting. Vi får se imorgon om bloggen har antagit en annan ton...

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie med familj 2008-06-03 22:09

Stort GRATTIS i efterskott på din födelsedag! Härligt att du hade en bra dag!

Stor kram från oss tre