pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Det var en trevlig helg

Hemma hos oss - hallenPosted by Helena 2008-04-22 14:10

Måla vitt, måla vitt! Nu börjar man verkligen tro att det kan bli fint i hall och trapp. Och så ljust det blir. I kombination med att morgonsolen lyser in genom vårt lilla fönster i trappen, så blir man nästan bländad. Det gör inte ett dugg faktiskt. Det har varit så mörkt och tråkigt där alldeles för länge. Klicka här för en före-bild.

Blog ImageBlog ImageVilken bra fotograf jag är...not! Fönstret i hallen som ännu inte fått foder runt sig. Det ska bli grått fönsterfoder.

I söndags tog vi en välbehövlig vila från målandet och åkte till sommarstugan. Lite möbler följde med ut (bl a vardagsrumsbordet som jag har bytt ut mot ett loppispelarbord). Väl där blev vi bjudna på grillad korv med bröd av Farfar och Faster H. Korv med bröd utomhus är ju hur gott som helst!

Blog Image

Tore ääälskar korv med bröd.

Blog Image

Axel i våroutfit hos bästa faster H.

En båt fick också komma i sjön och Tore och pappa rodde runt lite. Det blev ingen längre sträcka...trots att det ger så mycket muskler att ro...men det kanske målning gör också.smiley

Blog Image

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by http://fyraprinsarojag.blogg.se/ 2008-04-22 14:39

Ser mysigt ut !!!

Vitt é fräscht - perfekt, för man kan ha klatschiga färger till, som bryter av ... Hallen blev jättefin! Ha det bra PiM