pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Radio Ga Ga

ShoppingPosted by Helena 2008-04-17 10:29

Vad lätt det är att internetshoppa. För lätt, kanske... Men den här fina VITA retroradion beställde jag från SIBAs webshop härom dagen. Här hemma heter den "Mammas köksradio" smiley.

Blog Image

Tore var hos gammelfaster I igår. När han kom hem därifrån, plingade han på ytterdörren och när jag öppnade räckte han fram en fin liten bukett med VITsippor. Jag blev så glad över dem, men det visade sig att buketten var tillägnad storasyskonen... Jaha, snopet för mig, men mycket rart av Tore att tänka på sina storasyskon förstås! De får stå på köksbordet i alla fall...

Blog Image

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by www.stamningsfullt.blogspot.com 2008-04-18 11:02

Hej!

Tack för kommentaren hos mig om min hall! Vilken himla fin hall ni kommer att få!! Jag funderade på att sätta pärlspont eller panel i vår hall men nu blev det en riktig budget-variant istället. men en dag kanske....

Visst är det mysigt när de små kommer ed så söta buketter! Tur att du får njuta av den trots att det var till syskonen, hihi.

Fin radio du köpte!

Hoppas ni får en bra helg! Kram!

Posted by PiM 2008-04-18 10:04

Härlig hemsida - den hamna bland mina favoriter :) jag tittar gärna in fler gånger...

Åhhh, vill oxå ha radion ... Så söta vitsippor han plockat! // PiM