pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Ytterligare ett delmål nått

Hemma hos oss - hallenPosted by Helena 2008-04-15 13:13

I helgen åkte en ställning upp i trappen, för nu skulle minsann taket målas. Hej då orange, välkommen vit! Det blev bra efter tre strykningar med vattenbaserad färg. Vi var rädda för att brandgula skulle lysa igenom, som det ville göra på väggpanelen (den fick först tre strykningar med vattenbaserad grundfärg/färg, men det rosa trängde igenom ändå. Då blev det en strykning med oljebaserad grundfärg och ett lager vattenbaserad färg ovanpå det innan det täckte fullt).

Blog Image

Ställningen uppmonterad och måleriet påbörjat.

Blog ImageFöre takmålning.

Blog ImageEfter takmålning. Vi målade listen mellan tak och panel grå, men är lite i valet och kvalet. Visserligen är lister och foder gråmålade i resten av huset, men ska listen här vara grå eller vit???

Blog ImageOch vad tycker ni om lampan? Jag tycker jättemycket om den (mitt första auktionsfynd), resten av familjen får kväljningar av den ;-).

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by http://fyraprinsarojag.blogg.se/ 2008-04-18 10:09

Så snyggt - håller oxå på för fullt & målar vitt överallt // PiM

Posted by Annica 2008-04-16 09:39

Hej igen,

Gud vad fint taket blev i er trapp. Det är ju lite struligt men värt det när man ser resultatet!!!

Jag har gjort ett nytt inlägg med bilder på pennan och pappret jag använde till min väggtext och så lite nya bilder på glasverandan.

Ha de bra

Annica

Posted by caroline 2008-04-15 21:10

ska det inte vara ljusare grå på listen? annars ska det vara vitt tycker jag. och lampan ser ut som ett bi :)


Posted by Marie 2008-04-15 20:19

Halloj!

Hur har jag kunnat missa din blogg så här länge?? Jag som letat runt efter lite "kuliga" bloggar att läsa (som om jag inte redan tillbringade för mycket tid framför datorn..)

Jo jag har faktiskt redan tänkt mig en Dash, min kompis har en duo och den verkar opraktisk om det regnar. Nu har jag ju haft en praktisk (och mycket tråkig) väska i snart ett år, så nu får utseendet styra!!

Ha det jättebra! Kram Marie

PS. Hälsa familjen

Posted by emmasideer.blogspot.com 2008-04-15 15:45

Hej Hopp i stugan... jättefint det blir i hallen. tack för kommenatren i min blogg... jag förstår att du inte skrivit förr då.. med en sån liten goplutt på armen.. Söta de var dina killar.

Så här är det med brädorna.. jag gör gärna brädor till andra än mina vänner, men jag vill inte ta betalt för dem utan vill man betala när man fått det så får man ge en frivillig slant annars tackar man och tar emot..

Ha en bra dag kram