pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Engla

FunderingarPosted by Helena 2008-04-14 10:16

Blog Image

Idag tänder jag ett ljus för lilla Engla. Det är inte klokt att det finns så sjuka människor runt omkring oss. Så fruktansvärt! Stackars Engla och stackars Englas familj! Jag hoppas att jag aldrig får höra att mannen inte sitter bakom lås och bom!

Hur ska man få barn att förstå att man inte kan lita på alla okända vuxna, samtidigt som man vill att de ska vara sociala och kunna ta kontakt? Hur förklarar man det för en fyraåring som älskar att prata med alla, kända som okända?

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hannah 2008-04-14 14:39

Ja du mamma Helena, jag har samma funderingar... Det är inte lätt... När beskedet kom igår att de återfunnit Engla så stannade världen upp för en stund.. Det är så tragiskt och hemskt! Tur ändå att det vidriga aset berättade om platsen och att han inte längre är på fri fot. Jag ska göra som du när jag kommer hem, tända ett ljus för hennes familj och samtidigt vara tacksam över alla saker jag har i mitt liv. Kramar Hh