pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Här bor konstruktörer

Hemma hos oss - vardagsrummetPosted by Helena 2008-04-08 13:14

Jag vill gärna ha undanplocket och städat hemma, men jag inser nu att det aldrig kommer att se ut här som i inredningstidningarna... Jag bor ju ihop med kreativa konstruktörer (far och son) och de måste ju få plats att skapa... Frågan är bara om det måste vara i vardagsrummet?...

Blog Image

Förresten, finns det någon som vill vara fodervärd åt vårt vardagsrumsbord? Jag köpte ju ett pelarbord på Överskottsmarknaden för några veckor sedan och jag vill ha det som vardagsrumsbord. Niklas är inte lika övertygad (än), men om jag nu inte får göra mig av med det gamla bordet, så kan jag åtminstone låna ut det tills han är övertygad...då kan jag sälja det! Det får liksom inte plats med två vardagsrumsbord i vårt vardagsrum.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.