pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Choklad

ReceptPosted by Helena 2008-04-08 12:59

Vi är experter på kladdkaka. Även om vi inte alltid är experter på att baka den, så är vi i alla fall experter på att äta den.

Blog ImageBlog ImageBlog Image

***RECEPT PÅ GODA & SNABBA KLADDKAKAN***

100 g smör
2 ägg
3 dl socker
5 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 1/2 dl vetemjöl
1 nypa salt

Smält smöret i kastrull. Låt svalna. Blanda i resten av ingredienserna i kastrullen. Smörj en form med avtagbara sidor. Häll i smeten. Grädda i 22-24 minuter i 175 grader.

Kladdkakan är nog godast dagen efter, men vem har tid att vänta så länge? Om kladdkakan hinner svalna innan ni börjar äta den, är det snyggt att dekorera med lite florsocker.

Servera med grädde eller glass.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Söt Hannah 2008-04-08 13:09

Haha, mer sånt åt folket... Vilka fina bilder.. Godsaker och mina favvokillar.. Kan det bli bättre än så???? Många kramar till er

p.s. Tack Axel för det fina inbjudningkortet till ditt dop.. Jag kommer självklart!!!!