pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Vår on - vår off

Hemma hos oss - trädgårdenPosted by Helena 2008-03-18 10:11

I helgen var det härligt vårväder. Igår började det snöa. Tore blev jätteglad, men vi förberedde honom på att den här snön som kommer ned inte kommer att ligga kvar på marken idag. Gissa en kille som skrek i morse: "Jag hade rätt, ni hade fel"!".

Alla var inte lika glada över att snön låg kvar. Storasyster C morrade över snön och sa att det var svinkallt. "Jaha, hur många grader är det då?", frågade jag. "0,8 minus", svarade hon och tog på sig tjocka polarjackan med pälsluva när hon gick till skolan.

Det är väl så här det får se ut ett tag till, innan man vet om våren kommit eller inte. Utemöbler och snowracer sida vid sida...

Blog Image

Vårkänslor i form av liten gul pensé...

Blog Image

Snart ska multiholken få bli fågelholk i stället för fågelbord.

Blog Image

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Helena 2008-03-26 13:49

Jag har inte bestämt mig om det här kallas spam, Carro. Kommentarerna är till för att berätta hur söta dina småsyskon är, tala om hur fint det är i hallen eller säga att mamma är duktig som gör så fin blogg. Inte kommentera för egen vinning.smiley..och vad gör du uppe så sent på kvällen??

Posted by förstfödde 2008-03-25 23:44

Gå in på: www.carolinemyrdahl.blogg.se och klicka lite på annonserna (t.ex. Betaway). Tack på förhand :)

Posted by skinnarmo 2008-03-18 11:39

det var till och med -0,3 grader!