pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Tores lyckohelg

TorePosted by Helena 2008-02-26 15:24

I fredags kom faster H och hälsade på. Hon fick kycklingpaj och rosa sprattelvatten från Spanien och Tore var överlycklig över att hon var här. Faster H skulle nämligen också sova över och dessutom i hans rum, i våningssängens överslaf. Tore brukar för det mesta sova till klockan åtta på helger, men i lördags morse undrade han om det var morgon redan klockan sex.

På lördagen tog faster med sig Tore till Mc Donalds, sjukhusparken och kompisen M, som Tore är kär i. Då passade resten av familjen på att åka till Linköping och Ikanohuset. Som jag redan berättat om tidigare är inte Tore den smidigaste pojken att ha att göra med i affärer. Axel däremot slog sitt sömnrekord och sov nästan fem timmar i sträck under tiden vi var i Linköping.

Blog Image

Faster H och Tore ska läsa godnattsaga.

Jag har "traderat" hem ett babygym med spöket Laban på till Axel. Jag vet inte om Axel tycker att den är så spännande, men jag tycker den var fin i alla fall och den har inte så hiskeliga färger som en del andra babygym har.

Blog Image

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.