pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Trevlig dag i Stockhom

Semester & utflykterPosted by Helena 2009-08-02 23:44

I går tog jag och tonåringarna tåget till Stockholm. Det var roligt (men dyrt) att få rå om dem en dag, utan småkillar som kräver omedelbar och högljudd uppmärksamhet.

När vi kom fram började vi med att shoppa i några efterlängtade affärer. Topstreetwear stod högst upp på önskelistan för Sebastian och Caroline ville till Gina Tricot, HM, Zara och inredningsaffärer. Hon håller på att köpa saker till sitt blivande egna boende, gjorde hon klart för mig. På Village köpte hon muggar och ljuslyktor, precis sådant som jag brukar köpa men som jag i princip har fått köpförbud på en tid framöver. Jag köpte två kuddfordral i stället. Bäst att passa på innan jag får köpförbud på det också. (Jag har nämligen beställt ett kuddfodral från HM home också).

Efter lunch på Kungshallarna så lyckades vi också hamna mitt i Pride-festivalen och det var verkligen häftigt. Hög musik och glada människor. Det tog ett tag innan vi lyckades ta oss över Kungsgatan för att fortsätta vår inplanerade lilla shoppingrutt, men det var det värt.

Vi hoppade på färjan till Fjäderholmarna på eftermiddagen och fick en trevlig stund med Peter Magnusson, Pernilla Wahlgren m fl och farsen ”Bruden som visste för lite”. Bara den härliga kulissen med havet och de stora kryssningsfartygen som passerade under tiden showen pågick, var fascinerande.

Fin dotter njuter av kvällssolen

Efter teatern vandrade vi ned mot färjan igen och åkte tillbaka till centrum. Vi avslutade vår dag med stora hamburgare och kycklingpasta på ”TGI Friday’s” innan vi tog tåget tillbaka hem, nöjda efter en lyckad semesterdag i huvudstaden.

TGI Friday´s. Dryck närmast kameran: Mammas! Dryck längst bort: Tonåringarnas!

TGI Friday's.Inte bara hamburgare. Mumsig pasta med kycklingfilé och tomat- och basilikasalsa.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.