pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Back from camping

Semester & utflykterPosted by Helena 2009-07-27 22:11

I drygt en vecka har två vuxna och två barn tillbringat semestern på 10 kvm. Helt frivilligt! Vi talar alltså om vår husvagn och årets semesterresa till Öland. Kaxiga som vi är hade vi inte heller bokat någon husvagnsplats på någon camping, så efter Västervik började jag att ringa runt till de olika campingplatserna på norra Öland för att kolla läget. Läget var fullbelagt och vi kunde få komma in på nåder, men i så fall utan el. Fortfarande kaxiga så bestämde vi oss för att besöka Sonjas camping några nätter. Man borde ju kunna klara sig utan el, tyckte vi. Värme, kylskåp och spis går ju på gasol.

Efter en natt på Sonjas utan el och med en kölista lång som hela Öland beslutade vi oss istället för att åka ytterligare norrut till Kyrketorps camping, eller Böda Riviera som det numera heter. Det visade sig vara ett lyckokast. Det är en jättecharmig camping med bra service. Campingen ligger lummigt bland träd och buskar och gränsar till Bödas fina strand, med den ”magiska vita sanden”, som Tore säger. Vi tillbringade några soliga dagar där, innan vi åkte tillbaka söderut, mot Färjestaden.

Axels små fötter i den fina sanden...

Böda Hamn var mysigt. Vi köpte färska räkor och rökt makrill i fiskerökeriet, tog en öl vid krogen Kapten Blåskägg och åt härlig laxpizza på Böda Hamns restaurang.

Och så en bild på campinggrabbarna som alltid är så här rara mot varandra...host, host...


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.