pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Aj, aj, aj

AxelPosted by Helena 2009-05-27 23:05

Axel kan bara inte låta bli min dator. Snyft! Så här såg den ut efter att en ouppmärksam mamma råkat vända bort huvudet för att diska en kastrull. Lika lång tid som det tar att diska en kastrull för mig tar det alltså Axel att klättra upp på köksstolen och pilla bort 7 tangenter. "Skillat", som största storebror skulle säga. Det värsta är att de inte går att sätta dit ordentligt igen.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Annica 2009-06-05 13:18

Aj då! Det är dyrt att ha barn. På många sätt.

Posted by Maria 2009-06-03 11:50

Jodå! Det går nog, tryck bara anningen hårdare än vad du tror att det går, och precis när du tror att du definitivt har sönder datorn för all framtid då brukar såna små eländiga tangenter klicka i. =)