pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Hur arg kan man bli?

AxelPosted by Helena 2009-05-05 21:28

Axel promenerar i vår gränd. Grannens katt promenerar också i gränden. Axel får syn på den ulliga lilla katten och vill krama den. Han försöker springa ifatt den. Katten blir rädd och springer och gömmer sig. Axel inser att katten inte vill bli kramad. Då kan man bli så här arg och ledsen...och söt.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Farmor 2009-05-22 19:14

Vilken sötis!

Farmor gråter med dig, Axel! En så´n besvikelse......

Posted by Viveka på Humlebacken 2009-05-16 12:38

Men kära nån vilken sötnos!
Nu är det dags för avslutning i vårteckensutmaningen. På måndag kör vi Grand Final och jag kommer att lägga ut allas adresser i ett inlägg och uppmana folk att gå runt och titta på finalen. Det vore jättekul om du ville göra ett avslutningsinlägg och visa hur långt våren har kommit hos dig!
Kram
Viveka på Humlebacken

Posted by Marie 2009-05-06 20:17

Gullunge!