pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Påskhelg och vårtecken

VårteckenPosted by Helena 2009-04-13 21:16

Så är snart en skön och varm påskhelg till ända. På Långfredagen firade vi morfar Gunnar som fyllde 76 år och Påskaftonen tillbringades i Vingåker hos Niklas släktingar.

Vi "lånade ut" Tore och Axel på Påskdagen och tokrensade i Tores rum. Killen har samlat på sig hur mycket saker (läs: skit, men det får man inte säga högt till honom) och vi höll på en hel dag med att rensa, fixa och göra fint i hans rum. Förutom att rensa, så fick han en skrivbordshylla till sin bokhylla Ivar, nya tavlor och fräscha blommor i fönstren. Fyra pappkassar och sex timmar senare var vi klara, en halvtimme innan de kom hem igen. Niklas och jag kände oss som Bygglov/Äntligen Hemma när vi arbetade mot klockan och gjorde denna lilla make-over. Tore var mycket nöjd och har ännu inte saknat något.

Krokusen blommar bland fjolårslöven

Innebandyn förläggs numera utomhus och Tore har "keps utan tak" på sig.
Värmande sooool!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Viveka på Humlebacken 2009-04-14 19:03

Å, underbara bilder!!