pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Andra måndagen i vårens tecken

VårteckenPosted by Helena 2009-03-30 21:02

I veckan som gått har det varit fullt upp och jag konstaterade att det gått en vecka sedan jag skrev i bloggen, även då handlade det om vårtecken. Tyvärr har det inte gått framåt för våren den här veckan, känns det som. Mycket snö och minusgrader på morgnarna ger inte någon vårkänslor precis.Lite snö och lite vattenpölar...

Projekt äppelträdklippning är klar för i år. Vi har ju "bara" fem äppelträd kvar efter att vi, under de år vi bott här, sågat ned ett efter ett. Vi hade 10 stycken från början på 800 kvm tomt! Lite med sorg i hjärtat ändå, då flera av dem säkert var mycket gamla.Kaffe i solskenet! Inte min kopp, då jag jobbar när det är fint väder... Den är från Niklas fikarast under Axels middagslur.

Med tulpaner på matbordet så får man in lite vår i köket.


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Viveka på Humlebacken 2009-03-30 22:46

Klippa äppleträd - tydligt vårtecken!! Härligt!
kram
Viveka