pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Det ska börjas i tid

FamiljenPosted by Helena 2009-03-09 23:12
Ibland råkar det bli så att jag måste laga middag och diska. Då tar jag och sätter mina små barn i arbete. Skillnaden mellan de små barnen och de stora barnen är att de små tycker det är jätteroligt att få hjälpa till. Bäst att utnyttja det så länge man kan. Tore skär med stor noggrannhet tomater till salladen med kniven som tillhör grillbesticken och Axel hjälper till att torka med disktrasan och tycker att vattnet i diskhon är det godaste vattnet han någonsin smakat.  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Farmor 2009-05-23 06:47

Tror nog att ni blir köksmästare båda två....Och Tore, jag vet ju att du är duktig med kniven..Kommer du ihåg när du var hos mig och du gjorde sallad till farfar och Hannah, som vi åt på balkongen?

Posted by Malin 2009-03-12 19:34

Hej!

Har du tittat i min blogg. jag har skrivit meddelande till dig där:). Ni får jättegärna komma till oss på lördag om det passar er. Vi tänkte om ni vill komma till 11.00 så kan vi luncha på lite korv med bröd och fika lite. Vad tror du om det?

Posted by Marie 2009-03-11 20:26

August gillar också att hjälpa till i köket, han vill vispa och röra, diska är också kul. Men när han börjar klättra upp på köksbänkarna och krypa omkring så blir han utvisad.

Posted by Annica 2009-03-10 11:41

Jag är kluven där. Samtidigt som det är mysigt med hjälp i köket så är det skönt att laga mat själv. Bäst är när pappan kan leka med barnen medan jag pysslar på med maten.

Alice nöjer sig inte med att diska utan hon är överallt hela tiden. Drar i allt. Äter på allt hon hittar och klättrar runt. Dina pojkar ser lugnare ut. Skönt.