pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Tulpaner, tulpaner

FamiljenPosted by Helena 2009-01-31 22:12
Förutom rosor, så är tulpaner mina favoritsnittblommor. När Niklas och Axel var på ICA Nära i torsdags och hälsade på en praktiserande storasyster, så tipsade hon Niklas om att ett 10-pack tulpaner endast kostade 39 kr. Niklas kom hem med en bukett vita tulpaner, för säkerhets skull. Han köpte även fyra semlor som storasyster "bakat" i affären.  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Elizabet 2009-02-02 20:23

Och det var jag som skrev :-)

http://enblevtre.wordpress.com

Posted by Elizabet 2009-02-02 20:14

Hej,
Hittade hit via Annicas Dagar. Trevlig blogg. Såg din kommentar om var du köper dina Dermalogica-produkter. Jag är själv helt såld på deras produkter. När du beställer därifrån, är det inga problem att du är bosatt i Sverige (tänker på frakt, skatt etc)? Kommer garanterat tillbaka.

Posted by Stina-Hemma på Landet 2009-02-01 13:38

Det är underbart med tulpaner.:-) Kram