pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Lite tjatigt, faktiskt

TorePosted by Helena 2009-01-18 22:48
Axel var feberfri på fredagsmorgonen. Gissa vem som vaknade i morse med feber...Jo, Tore. Nu har pojkarna turats om att ha feber sedan i början av december. Det känns förskräckligt motigt just nu. Man kan inte planera något, vi sover som krattor och den vakna tiden går åt att trösta sjuka barn.

I lördags morse (between the fevers) skojade vi med Tore att han kunde fixa frukost till oss. Han nappade på idén och sprang ned till köket och dukade fram. Det var mycket noga att vi inte kom ned innan han var klar, för han ville komma upp till oss och berätta när det var frukostdags.

Jag tycker att han lyckades bra med att duka fram ett fint frukostbord till oss. Han har liksom fått med allting, fast något annorlunda än hur vi brukar duka.
Här steks det ägg till frukost. Utanför bild står Pappa och vakar. Tore har alltså fått lite hjälp med att knäcka äggen och så...

Axel har oftast body på sig. Här ser man varför! Av samma anledning borde han egentligen alltid ha strumpbyxor på sig också.

Axel passar på att göra några armhävningar när han fått av sig tröjan. Man får ju inte tunna ur.


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Caroline B 2009-01-22 20:17

Så vi är inte ensamma om att vara sjuka HELA tiden.. det är en fördel med att ha många barn va? Sjukdomarna går runt,runt.. vi har oxå haft feber hur länge som helst och när vi äntligen blev av med den så kom magsjukan som ett brev på psoten. Lilleman var sist ut av barnen, lyckades spy upp pannkakor å sylt i hela dubbelsängen.. nu får vi se om H å jag klarar oss.. kan ju alltid hoppas :) hoppas det går bra med er renovering, har du valt tvbänk än förresten?

Kram Caroline

Posted by Marie 2009-01-19 21:01

Inga kräkningar än då? Hoppas ni klarar er, vi har avverkat det nu alla tre...

Vad duktig Tore är! Har han kokt ägget som står på bordet också?