pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

budget - lyx

Hemma hos oss - vardagsrummetPosted by Helena 2009-01-06 13:42
Vi har smugit igång en liten make-over av vardagsrummet. Egentligen skulle jag vilja att vi målade, fixade tak och golv, tog bort de egendomliga stolpar som förra ägaren placerat dit och andra små(!)saker först. Men...ibland måste man förändra lite med möblemanget för att man (läs: Niklas) ska bli sugen på att starta renoveringen. Nu har vi några bokhyllor på Blocket på gång och en ny tv-bänk bör också inköpas. Jag har två att välja emellan och tro det eller ej: i detta fall är det IKEA som är dyrast. Vilken är snyggast?
Blog ImageIKEA Liatorp 2195 kr

Blog Image
Jysk Annika 800 kr just nu (ord pris 1299 kr)

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie 2009-01-09 20:51

Jag har kollat in flera gånger och funderat och begrundat. Först tyckte jag att Jyskmöbeln var snyggast, men nu har jag efter moget övervägande bestämt mig för att den från Ikea kanske är liite snyggare. Fast de är fina båda två.

Kram

Posted by Åsa 2009-01-08 16:24

Halloj! Gillar Jysk´s hylla bäst. Lättare att städa under för den är högre, ett enda långt fack att lägga tidningar o.d, snyggare linjer (hmm, kanske för att jag själv gillar den marina stilen), samt priset! Sen beror det ju på vilken stil bokhyllorna har... Tja upp till Er nu.....nu har jag tyckt till ;)

Posted by Caroline B 2009-01-06 18:31

Hej Helena! Jag tycker absolut att du ska gå på ikea.. har dålig erfarenhet av jysk, tycker att deras grejor går sönder fort men är det en tillfällig lösning så är väl jysk ett bra alternativ..ifall du planerar att göra om vardagsrummet inom ett par år så kanske du vill ha nya möbler igen..av egen erfarenhet så tröttnar jag ju väldigt fort på saker å ting :) håller precis som du på å budgetrenoverar förresten :) kul å göra om lite men visst önskar man att det fanns mer pengar så att man kunde renovera "på riktigt". Ha det bra..