pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Kallt och skönt

Semester & utflykterPosted by Helena 2009-01-04 22:16
Igår såg vi på SMHI:s hemsida att det skulle bli strålande sol, 10-12 minusgrader och vindstilla. Som gjort för en utflykt, tyckte de båda friluftsälskande föräldrarna...

Det visade sig att dagen bjöd på lite kallare väder än beräknat. Det visade sig också att Tore inte kommer att bli någon Nordpolenfarare i framtiden. Han frös nämligen redan när vi satt i (den varma) bilen, på väg till sommarstugan, korvgrillningen och pulkaåkningen. Jag hann i alla fall ta några fina kort, innan vi abrupt fick styra kosan hemåt igen, då Tore storgrät för att han frös. Axel tyckte däremot att allt var toppen, så länge han fick mat alternativt att man drog honom i pulkan.

Väl hemma tände vi en brasa i kaminen, drack upp den varma chokladen som var kvar i termosen och tittade på "Lucky Luke" på DVD.

Blog ImageVacker vinterväg på vägen ut till stugan
Blog ImageRäven har raskat över isen och vi följer spåren
Blog ImageDet är bra att sitta i pulkan och bli serverad med lite korv och korvbröd
Blog ImageOj, vad det känns avlägset att bada och åka båt

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.