pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Dora at 6 am

TorePosted by Helena 2008-12-31 06:36
Tore har feber sedan i söndags kväll. Feber påverkar Tore på så sätt att han pratar mer och funderar ännu mer än vanligt. Det blir som uppåttjack för honom.

Nu sitter jag här tidigt på morgonen vid datorn, efter ca 2 timmars tjat från Tore att vi bör gå upp. Han är hungrig och törstig och trots mina försök att tillgodose hans behov med vatten och clementiner vid sängen så dög inte det. Till slut, när jag somnat om tio gånger, bara för att bli väckt fem minuter senare, blev ju jag också hungrig, törstig och kissnödig. Det kommer att bli en lååååång nyårsafton, om jag ska försöka hålla mig vaken från 03.30 tills det blir nytt år. Tonåringarna ska ju ut ikväll och storebror ska vara hemma till kl 01.00 = mamman måste vaka... Storasyster ska sova hos pojkvän.

Ibland krockar det att vara tonårsmamma, småbarnsmamma och bebismamma på samma gång. Man skulle behöva klona sig, så att en av mig fick sova i alla fallsmiley.

Blog ImageFör er som inte vet, så börjar barnprogrammen först kl 06 på morgonen.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie 2008-12-31 16:15

Hoppas att du har fått sova lite middag iaf. Kanske Niklas tog bilen och åkte en sväng med Tore och Axel så att du fick sova lite. Usch, jag som tycker att det räcker att vara sömnlös som småbarnsmamma till EN liten kille, då har jag ingen mer och dessutom ingen tonåring.

Ha det bra, Gott Nytt År! Och självklart ska du få komma hit och sjunga Singstar snart.

Kram

Posted by Lantlivsanette 2008-12-31 08:38

Gomorron !

Åhhh, du..jag hoppas att du kan vila lite middag i alla fall, det behöver du..jag minns hur det var när barnen var små, man önskade så att man skulle få sova, en hel natt...Annat är det nu, mina döttrar är tonåringar, och nu sover dom ju hela tiden..hii..hii..jag går och lägger mig långt före dom..

Vad roligt att du följer och gillar min blogg, då kan vi se framemot ett nytt blogg år tillsammans..

Kraam Anette