pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Ett (1) julpyssel

Hemma hos oss - hallenPosted by Helena 2008-12-18 21:19
Som jag tidigare bloggat om så var jag hos en kompis och julpysslade, d v s jag böjde ihop en ståltrådsängel. Det tog 4 timmar och kaffe, lussebulle, pepparkaka och glögg. Det är klart jag måste visa mitt alster! Jag har, sedan dess, lyckats göra en liten ängel till = 2 julpyssel.

Blog ImageMin ängel är lite blyg och gömmer sig i enen.

Är det någon som känner sig sugen på att slita bort en kommunalgrå matta i vår trapp, slipa trappen och därefter måla den vit, hör av er! Ni är very, very welcome!!


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie 2008-12-22 21:16

Tja, om Rickard vill ha fotokurs sen så får han väl ställa upp med en motprestation. Lite trappslipning kanske... Och snällt av mig att erbjuda hans hjälp utan att fråga...

God Jul, kram från oss!

Posted by http://hemochlycka.blogspot.com 2008-12-21 12:37

Vad fint du pysslat till! Ska bli spännande att se trappan efter renovering. Fonten du undrade över i min banner heter Home sweet home och du kan ladda ned den gratis här: http://www.dafont.com/home-sweet-home.font
kram

Posted by Åsa 2008-12-19 16:19

Ha! Skitsnygg, ja övning ger färdighet ;)