pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

De första stegen

AxelPosted by Helena 2008-11-01 20:48
Idag tog Axel sina första steg! Han gick fram och tillbaka mellan Niklas och mig ikväll, för vi turades om att ha en boll, en bok och en leksakshund som lockade. Det är så sött när han tultar iväg på stela ben och med händerna utsträckta för att hålla balansen. Nu startar en ny fas i Axel och hans föräldrars liv. Den fas som innebär att man får springa och jaga den lilla pojken som snart inte bara kommer att behärska gången, utan snart kan springa iväg, och helst åt det håll som inte pappa och mamma ska åt.

Blog Image

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie 2008-11-06 19:59

Vad gullig han är! August ska få en Pippi-tröja i julklapp.

Fast det är ju rätt skönt när de kan gå också, det är ju lite jobbigt med ett krypande barn på stan. Och så samlar de mindre damm när de går...

Ha det bra! Kram

Posted by Viveka på Humlebacken 2008-11-06 13:33

Men oj vilket charmtroll, verkligen ursöt!
Olivträden kan stå ute här i söder, åtminstone om de står lite skyddat. De klarar ner till minus 5 och kallare någon enstaka dag. Står de invid huset och under tak hoppas jag att de klarar sig.
Ska du ha dem inne gäller det att duscha med vatten ofta och att de inte ska stå för nära en värmekälla. Det är den varma och torra luften de inte gillar.
kram
V