pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Vad heter det nu igen?

Hemma hos oss - hallenPosted by Helena 2008-09-21 21:07
Jo...skohylla! Men vad använder man den till? Ja, inte verkar det vara att ställa skor på.

Blog ImageNu ser det inte alltid ut så här (på fredagar varannan vecka är det undanplockat), men jag var bara tvungen att ta kort på detta kaos.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Annica 2008-09-23 10:00

Jag tycker inte heller att det var så farligt. Hemma hos oss kan man skotta skor! Vi har inte fått någon ordning i hallen sen vi flyttade.

I gamla lägenheten hade vi ett jättestort skåp som svalde det mesta. Så skönt att slippa se alla ytterkläder och skor. Nu är planen ett nytt system med garderober och skoskåp. Vi ska bara ta oss iväg på Ikea först!

Hoppas Axel sovit bra inatt! Kram

Posted by Marie 2008-09-22 21:35

Det var ju en alldeles perfekt ettårspresent som levererades av mormor och morfar, jag ska kolla var den är köpt.

Posted by Marie 2008-09-22 20:37

Fast så farligt var det inte tycker jag nog. Ibland ser det värre ut hos oss fast vi är sammanlagt tre personer och ni är dubbelt så många. Men nu ser det bättre ut hos oss för när vi gjorde om hallen hamnade alla skor i källaren och sedan har vi bara plockat upp ett fåtal par var.

Ha´t bra!