pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Länka för att hjälpa

Ditt och dattPosted by Helena 2008-09-20 21:00

Alla bloggare, nu har ni en chans att hjälpa till att stödja utsatta barn ute i världen!

Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet.


Blog Image

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie 2008-09-20 21:38

Nej, man kan ju undra. Men när folk skriver i tidningen om att det är så miljöfarligt med hastighetskameror eftersom man är "tvungen" att gasa på så mycket mellan dem så får man ju en ledtråd om vad som rör sig i huvudet på dem...

Ja, jag gillar också att matcha rakt över även om det inte alltid funkar. Min kollega blev också lite mobbad för att färgen på hennes tröja matchade ränderna på barnets body, men jcg tycker det känns helt rätt!

Ha det bra, kram