pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Lugn och ro

Hemma hos oss - trädgårdenPosted by Helena 2008-09-18 21:49
Jag letade fram en gammal bänk som stod bakom vårt land och häcken och som förra ägaren glömt bort. Jag tycker den är charmig, trots att färgen har flagnat. Nu har jag istället placerat den under ett av våra äppelträd, tillsammans med en blomkruka och en lykta och även talat om för familjen att när jag sitter där, vill jag ha "lugn och ro". Tja, jag vet inte om det funkar, men Tore har i alla fall snappat upp att jag har sagt det och meddelar de som kommer hem till oss att det är mammas lugn och ro-plats. Jag tror att jag har suttit där och filosoferat en gång i alla fall sen den ställdes dit. Om bänken ska stå ute över vintern, så kommer jag säkert få lugn och ro om jag sätter mig där när det är -20 grader i alla fall. Då sitter de andra och gosar inomhus framför kaminen istället.
Blog ImageSer ni att man kan "göra en Newton" här, om man inte passar sig...


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Annica 2008-09-19 13:09

Hoppas du får chans att sitta där i helgen! Fint det blev. Trevlig helg!

Kram Annica