pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Crimson

Ditt och dattPosted by Helena 2008-09-16 23:04
Måste bara tipsa om ett jättebra fotolabb. Söndags sen eftermiddag samlade jag ihop lite bilder, bl a från bröllopet, och laddade upp dem på Crimsons hemsida. Idag låg bilderna, framkallade och klara, i brevlådan. Det är roligt att det går snabbt, men det är också roligt att det fanns så många valmöjligheter för bilderna också. Jag valde matta bilder med en liten vit ram runt. Ingen extra kostnad! Jag ska rama in några bilder och hänga på väggen och matta bilder borde inte spegla sig så mycket... Jag kommer absolut att besöka Crimson fler gånger.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie 2008-09-17 22:03

Det är jättesnyggt med matta bilder och vit kant, det tar jag alltid. Extra snyggt när man har svarta sidor i albumet. Fast jag orkar aldrig ladda upp på nätet, jag sitter alltid och fixar lite på datorn hos Bildstudion, de tar inte heller något extra för kanter, matta bilder, svartvitt och sådant. Det gör de däremot på Svenssons, så där sa jag upp mig som kund för längesen.

Ha´t bra, kram