pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Giftigt

FestligheterPosted by Helena 2008-09-01 22:42

Niklas och jag har haft en liten hemlis ända sedan 2 juni, då jag fyllde jämnt. Niklas friade nämligen då och vi bestämde att vi skulle gifta oss borgligt under sommaren med bara barnen närvarande.

I lördags var alltså dagen D. Det blev en jättefin dag, då solen bestämde sig för att skina och regnmolnen höll sig borta. Vi åkte ned till Stora Djulö Herrgård där personalen dukat upp ett litet bord med ljus och blommor på bryggan. Efter lite fotografering av fotograf Storasyster, så var det dags för oss att svara JA till varandra.

Efter vigseln åt vi en trerätters middag på herrgården och efter det åkte vi helt enkelt hem och hade en mysig lördagskväll hemma i stugan.

Vår bröllopsresa planeras till vår ettåriga bröllopsdag, när Axel förhoppningsvis lärt sig sova bättre om nätterna och kan lämnas till barnvakt.

I söndags hade vi bjudit den närmaste släkten på kalas, i tron att de skulle fira Niklas i förskott. Istället bjöd vi på bröllopstårta! Förutom dekorationsringarna på tårtan hade jag skrivit ut och ställt fram ett kort på oss från lördagens vigsel, så släktingarna kollade på kortet när de gick förbi och det tog väl olika lång tid för dem för poletten att ramla ned, men till slut hade alla fått kläm på att vi hade gift oss. Som tur var blev det inga sura miner för att de inte hade fått vara med...i alla fall var det ingen som visade något.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

(Vi får se hur länge tonåringarna tillåter att den här bilden ligger uppe...de gillar inte att mamma lägger upp bilder på dem på bloggen)

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Caroline 2008-09-03 17:05

Grattis från hela familjen Bertheussen...

Posted by Annica 2008-09-02 19:01

GRATTIS! Vad fina ni är. Ringen är jättefin och blommorna med. Och vilken bra bild på hela familjen. Vi hade svårt att få till en där alla stod still. Grattis igen! Kram fru Engström

Posted by caroline 2008-09-02 16:40

mamma!

Posted by Malin 2008-09-02 11:47

Stort grattis! Vad kul! Vad fina ni är. Oj, vad länge ni haft hemmlis. Svårt att inte försäga sig;). Hälsa! Kram Malin&Peppe