pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Achtung! Bebis vid datorn!

AxelPosted by Helena 2008-08-28 10:21
Så här kan det gå när man sitter med en liten Axel framför datorn. Han vill ju också trycka på tangentbordet... och hittade ett bra kortkommando för att vrida skärmen 90 grader.

Blog ImageJag googlade (med huvudet på sned) och hittade ett tips om hur man återställde skärmen. Alt Gr + Pil upp, löste problemet.

Blog Image

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie 2008-09-01 19:58

Stort grattis till brudparet!

Kram från oss på Fortunagatan

Posted by http://fyraprinsarojag.blogg.se/index.html 2008-08-29 22:53

Google är super!!!

Ha en bra helg

Posted by Hanna 2008-08-29 08:45

Ester har också lyckats med det där men hon lyckades vrida skärmen 120 grader och när man flyttade musen åt höger flyttades pilen på skärmen till vänster. Jättekul. Jag löste det genom en datanörd till mor. Några veckor senare lyckades hon igen och då kom jag ihåg hur man gjorde. Händer det igen ringer jag Axel så kanske han kan hjälpa mig...
Kram H.F.