pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Det var som 7-ton

AxelPosted by Helena 2008-07-10 17:15

Idag blir minsta prinsen 7 månader. En alltsom oftast glad liten kille. Han har, sent omsider, börjat vända på sig från mage till rygg och rygg till mage och snurrar dessutom runt på magen, men att ta sig framåt är fortfarande ointressant. Kan magen vara ivägen? smiley Däremot sitter han rätt stadigt, men vi har amningskudden runt honom, när han sitter på golvet, bara som säkerhet.

Killen är matglad och hittills är det inget av det vi bjudit på som han har ratat. Det är väl endast vällingen som han inte brukar äta upp allt av. Att ammas är fortfarande bäst och särskilt nattetid är det mysigt. Mamma känner av en viss trötthet, för Axel vaknar ca fem gånger/natt fortfarande och har man tur är det "bara" att stoppa in nappen, men annars duger det bara med amning.

Puss på dig vår finaste lillebror!

Blog Image

  • Comments(3)//pojkarna.hogbacke.com/#post93