pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Renoverarhelg

Hemma hos oss - hallenPosted by Helena 2008-01-20 23:20

Äntligen har det börjat hända saker med hallen. Jag som nästan börjat vänja mig vid den gröna tapeten och det orangea taket i trappen och övre hallen. Igår började N att riva lite bland spånskivor och kartonger (isolering) och idag har hela lilla familjen varit på ByggMax i Norrköping. Tur att Axel sover mest hela tiden, för Tore håller oss båda sysselsatta när vi går i affärer. Vi fick nämligen för oss att äta lunch på restaurangen Poseidon och titta lite på slutrean inne i stan. Det ska man inte göra med en treåring som har egen vilja, lärde vi oss.

Nåväl, hem kom vi och ikväll har vi ätit kvällsmat framför TV:n, då Ronja Rövardotter visades på burken. Den tycker vi alla är riktigt bra och lite "lässig".

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Före - Här är en del av den snygga hallen. Hoppas snart kunna presentera Efter-bilder.

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post9