pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Möhippa

FestligheterPosted by Helena 2008-07-01 09:02

I lördags var jag på möhippa för vännen Johanna som ska gifta sig om en månad. Möhippan började med uppdukad frukost i gröngräset i Stadsparken, dit Johanna fick ta sig med en något tvivelaktig cykel...

På förmiddagen fick hon lite olika uppdrag på stan att genomföra och det visade sig att hon var en hejare på att bl a "pennan i flaskan", äta munk utan att slicka sig om läpparna och dricka snabbt ur långt sugrör. Hon fick också presenter under dagen som hon skulle gissa vem det var ifrån. En del gissade hon rätt redan när hon såg omslagspappret, andra tog lite längre tid och fler gissningar.

Vid lunch avgick jag för att åka hem och amma och på eftermiddagen missade jag också paintbollen, tyvärr.

På kvällen blev det paj med tillbehör hemma hos en av tjejerna och jag var kvar ändå till kl 21.30 (!!!) då Niklas ringde: Axel hade vaknat efter en halvtimme och var otröstlig (hmm, måste göra något åt det där med mammigheten...). Med en Tore som satte sig på tvären också, så var det inte så mycket att göra, än att åka hem. Även om det inte blev så lång stund, så var det en trevlig kväll, den stund jag kunde vara med, och jag är helt säker på att fortsättningen av kvällen också var trevlig, när jag läste Catarinas bloggsmiley.

Blog Image

Frukost i gröngräset

Blog Image

Ett sätt att stoppa ned en penna i en flaska

Blog Image

Belöningen!

Blog Image

Vem skulle inte vilja cykla omkring på den här cykeln på stan en lördag efter lön, när det är fullt med folk på stan?!

Bilderna tagna med mobilkameran, därav kvaliteten.

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post88