pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Vit shopping

ShoppingPosted by Helena 2008-06-25 18:45

Vi stannade som sagt igår vid Tornby i Linköping(där IKEA & gänget ligger) och shoppade lite. I Jula-bladet hade jag sett ett litet café-set i trä med två stolar och ett bord för det mycket rimliga priset 250 kr. Passar perfekt på vår veranda... nja, det blev lite trångt, men man får väl hålla in magen...

Blog Image

En ny kudde på Jysk till mig blev det också. Min gamla hederliga dunkudde sade upp sig härom veckan, när jag fick för mig att tvätta och tumla den. Jag har spottat dun varje morgon efter det. Också ett fynd: 125 kr istället för ordinarie 399 kr. Jag lovar att ni slipper se en bild på den smiley.

Men min nya spegel och min Välkommen-bräda vill jag gärna visa. Spegelleverantören var väldigt långsam så Pirjo på Måleriboden målade till slut om en svart likadan spegel hon hade hemma, så den blev vit. Trots att lite lister (och nya taket) fattas i hallen så tvingade jag upp den idag tillsammans med en hängare som jag köpt på Indiska för säkert ett år sedan. Den hamnade i lagom barnhöjd, så att de små barnen kan hänga upp sina ytterkläder, istället för att slänga dem på vårt "stora" hallgolv.

Blog Image

Och till sist då; brädan som Emma med bloggen Emmas idéer tillverkar. Den passar bra på den lilla väggsnutten mellan trapp och hallhyllorna.

Blog Image

  • Comments(2)//pojkarna.hogbacke.com/#post87