pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Helgens bestyr

ShoppingPosted by Helena 2008-05-19 21:53

Regn och rusk i helgen, så trädgårdsarbetet får vänta till soligare dagar. Maskrosor är ju rätt fina ändå... Storasyster hade lovat Tore att de skulle baka pizza på lördagen. Därför började lördagen, efter frukost, med att hälften av familjen åkte och handlade ingredienser och annat som tagit slut (d v s det mesta). Största och minsta killen låg hemma och sov och mor i huset fick städa lite under tiden.

På kvällen engagerades för ovanlighetens skull alla i middagen. Åh, vad mycket trevligare det är när alla hjälps åt! I sanningens namn var det nog jag som gjorde minst. Mitt bidrag var att vispa grädde och hämta citronmeliss på landet till efterrätten. Storebror S visade sig inte heller före maten, men han fick istället äran att ta disken.

Blog Image

Hemmagjord kebabpizza och vin i glaset till pappan i huset. Ammande mödrar och barn under 20 år får dricka cola.

Blog Image

Efterrätt med CHOKLAD. Storasysters favorit.

På söndagseftermiddagen var jag hos en kompis på barnklädesparty, Me & I. Det fanns mycket fina och fräscha barnkläder att välja på och även kläder till mamma och pappa. Jag köpte en långärmad tröja med racerbilar på och en t-shirt med husvagnstryck till Tore och en husvagnsbody till Axel.

Blog ImageBlog Image

Tycker det är lite roligt att syskonmatcha ibland. Om kvaliteten är bra, kan jag mycket väl tänka mig att köpa mer från detta märke. Jag är ju inget fan av stora blaffiga tryck, men å andra sidan kan det bli lite tradigt med randiga tröjor, som både Axel och Tore har en hel del av. Me & I har tryck, om än lite ovanligare och roligare. Priset ligger i klass med Polarn och Pyret, men under maj månad har Me & I erbjudande om köp 3, betala för 2. Så, nu har de fått lite gratisreklam .

  • Comments(2)//pojkarna.hogbacke.com/#post69