pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Skriver försiktigt

ReceptPosted by Helena 2008-05-06 13:42

Blogginläggen går för närvarande inte att redigera utan att följer med en massa konstiga bokstäver, som ni ser under inlägget Knäpp. Därför får ni ha överseende med om det dyker upp stavfel pga snabba tangenttryckningar, de som jag i vanliga fall brukar redigera innan jag publicerar inlägget.

Veckan som var innehöll en 4-årsdag, vitmålning i hallen på övervåningen (ja, det finns hur mycket som helst att måla...), en tur till Biltema för bromsskivor och bromsbelägg och till IKEA för inköp av förvaringslådor (och lite annat...) och fixande i trädgården.

Blog Image

Paketöppning på 4-årsdagen. Bokstavsspel med 5 myror är fler än 4 elefanter.

Blog Image

Pappren åkte snabbt av på paketen och brorsan som låg brevid fick lite papper över sig. Inga sura miner för det! Papper prasslar så spännande och smakar så gott.

Blog Image

Tores önskade hjärtformad gräddtårta fylld med ananas. Rekommenderar inte att skriva med chokladsås. Till slut hade det chokladsåsen runnit ut så att man inte såg vad som skrivits. Den var god i alla fall...Blog Image

Tore önskade sig pizza på födelsedagen. Jippie, tänkte mamman, vad smidigt att gå till pizzerian och köpa pizza. Det visade sig att Tore ville ha hemmagjord pizza.... tur att pappa är en duktig pizzabagare och hoppas att Tore ärver hans matlagningintresse.

Blog Image

I helgen skörde vi årets första rabarber och gjorde en knäckig rabarberpaj som vi fikade utomhus...

Blog Image

Blog Image

Axel provar pappas gamla skateboard med hjälp av C. Visst ser han ut som en skatare!Blog Image

Axel badar i gosedjur på IKEA.

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post64