pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Tillbaka till jobbet!

Ditt och dattPosted by Helena 2008-01-10 12:27

Jaha, igår så var man tillbaka till jobbet igen... fast bara 1 timme. Jag och Axel var på jobbet och hälsade på. Jag fick kaffe, Axel skulle visas upp (fast han låg bara och sov i barnvagnen) och jag fick jobba i fem minuter och göra en kreditfaktura... jag antar att betalningen för detta jobb var just en kopp kaffe :).

Vi fick sedan ta långa steget före och gå och hämta Tore vid dagis kl halv tolv. Även där skulle Axel visas upp, då det var första gången som han var där. Tore var mycket noga med att alla, både fröknar och barn, skulle titta på hans lillebror. Även de som hade börjat äta lunch skulle avbryta lunchen och komma och titta, tyckte Tore. Jag och fröknarna avstyrde det hela genom att försäkra Tore om att Axel kommer att följa med flera gånger till dagis, typ varje vardag under drygt ett års tid...

Axel har, sedan nyår, skrikit på kvällarna några timmar. Så när Tore har somnat kl nio och man tror att man kan få vila öronen lite från Tores prat, så drar Axel igång sin kvällsserenad. Det lugnar sig bara om vi går och och samtidigt skakar honom försiktigt. Att sitta och mysa i soffan och äta chilinötter, som Pappa helst vill, det är inte att tänka på. Vid elva-halvtolv-tiden lugnar han ned sig och somnar för natten. Två sekunder senare sover även hans trötta föräldrar.

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post6