pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Buzzador

Ditt och dattPosted by Helena 2008-04-18 14:56

Jag är en Buzzador smiley. Det är inte så konstigt som det låter. Som medlem får man testa nya produkter och tjänster. Hittills har jag fått prova EXTRAs tabletter, MALACOs Truly godis och LAMBIs nya näsdukar med aloe vera och cool mint. Storasyster C lyckades med att få testa en ny smak på kexchokladen (gissa om alla ville vara kompis med henne då), grillbrickor med kyckling (förra sommaren, perfekt) och nu senast: tandblekningsmedel (!!!). Idén går ut på att man testar själv och delar ut till vänner och släkt. Man får rejält med prover. När sedan testperioden är över går man in på Buzzadors hemsida och tycker till om produkten.

Är ni intresserade av att anmäla er som medlemmar på Buzzador så klicka HÄR. (Då framgår det också att jag har tipsat...). Medlemsskapet är helt gratis. Du kan också klicka på loggan här nedan om du vill veta mer:

Blog Image

  • Comments(2)//pojkarna.hogbacke.com/#post55