pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Ytterligare ett delmål nått

Hemma hos oss - hallenPosted by Helena 2008-04-15 13:13

I helgen åkte en ställning upp i trappen, för nu skulle minsann taket målas. Hej då orange, välkommen vit! Det blev bra efter tre strykningar med vattenbaserad färg. Vi var rädda för att brandgula skulle lysa igenom, som det ville göra på väggpanelen (den fick först tre strykningar med vattenbaserad grundfärg/färg, men det rosa trängde igenom ändå. Då blev det en strykning med oljebaserad grundfärg och ett lager vattenbaserad färg ovanpå det innan det täckte fullt).

Blog Image

Ställningen uppmonterad och måleriet påbörjat.

Blog ImageFöre takmålning.

Blog ImageEfter takmålning. Vi målade listen mellan tak och panel grå, men är lite i valet och kvalet. Visserligen är lister och foder gråmålade i resten av huset, men ska listen här vara grå eller vit???

Blog ImageOch vad tycker ni om lampan? Jag tycker jättemycket om den (mitt första auktionsfynd), resten av familjen får kväljningar av den ;-).

  • Comments(5)//pojkarna.hogbacke.com/#post51