pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

1/3 år

AxelPosted by Helena 2008-04-10 15:59

Tyckte nyss att jag skrev att Axel blev 3 månader. Nu är han 4 månader. Han har blivit mer "människa" under den här månaden. Han är stadigare, mer intresserad av saker som händer runt omkring honom, han kan skratta högt när man kittlar honom och han kan greppa saker. Precis som storebror så vill han gärna showa lite när han är på ett nytt ställe. Härom dagen var vi på föräldragrupp på BVC. Då skulle han absolut stå i mitt knä och skutta, prutta med munnen så att spottet far all världens väg och låta som ett farligt lejon.

Han är mestadels glad och finner sig i det mesta. När storebror kräver uppmärksamhet och mamma måste rädda olika situationer med brorsan, då finner Axel sig i att man t ex lägger ned honom på köksgolvet.smiley Varje morgon när vi går till dagis, ligger han i sin insats så snällt och väntar tills brorsan har krånglat färdigt med ytterkläderna. Han somnar utan vyssjande och sover så gott som hela förmiddagen ute i sin vagn.

Idag följde Axel med in på dagis och han har väl aldrig fått så många pussar av Tore. Jag hoppas att småkillarna kommer att ha glädje av varandra och t o m leka tillsammans när de blir större...

Puss på dig älsklingsAxel på din 4-månadersdag!

Blog Image

  • Comments(3)//pojkarna.hogbacke.com/#post49