pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Aj, aj spruta

Axel växerPosted by Helena 2008-03-07 09:51

Igår var vi på BVC för vägning, mätning och första vaccinationssprutan. Axel blir 3 månader på måndag den 10 mars. Han väger 7010 gram och är 62 cm lång.

I natt har Axel vaknat en gång i timmen från kl 23 och framåt. Vid 05 tog han sig en längre slummer till kl 07, sen var det morgon. Jag tror och hoppas att den störda nattsömnen beror på sprutan, för han var lite röd och irriterad på benet där han hade fått sprutan. Jag kommer inte att orka med så många nätter av det här slaget i alla fall. Jag känner mig redan som en zombie och det är efter en natt...

Jag tror spädbarn och pensionärer skall bo ihop. Axels mormor och morfar har samma sovmönster. Mormor somnar lätt på kvällarna, men vaknar flera gånger på natten och går upp tidigt på morgonen...

Nu sover den lilla nattligisten så skönt i sin vagn utanför köksfönstret och jag koffeindrogar mig med kaffe för att klara dagen smiley .

Trevlig helg till alla som läser här!

Blog Image

Killen som gillar att duscha. Kolla in de tjocka kinderna!

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post36