pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Tore säger...

TorePosted by Helena 2008-02-26 15:30

Igår morse kom en yrvaken Tore nedför trappen vid kvart i åtta. Vi andra satt och åt frukost, men jag tyckte inte att jag behövde väcka Tore så tidigt när han sov sött. Han var lite sur och sa: "Ni väckte inte mig, så jag fick väcka mig själv"!

På kvällen hjälpte Tore pappa att renovera. Han gick runt med sin mätare och mätte och sa: "Jaha, en killimeter". Pappa måste vara nöjd med en så bra hjälpreda som har koll på måtten.

Förra veckan var inte Tore så sugen på att gå till dagis. Han hade varit hemma fredagen innan pga förkylning och på måndagen för magont. Därfär kände han sig lite bekväm med att vara hemma i tv-soffan och sa att han nog inte kunde gå till dagis för han hade hicka!

  • Comments(1)//pojkarna.hogbacke.com/#post31