pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Här var vi i helgen

Semester & utflykterPosted by Helena 2009-12-08 23:07
Bloggen har legat i träda under hösten. Det har varit sjuka barn och mycket annat att stå i. I helgen kom vi så i alla fall iväg på en liten minisemester med småkillarna. Vi hade tänkt att åka tidigare i höstas, men då kom sjukdomar emellan. Vi åkte till Stockholm, bodde på Scandic Ariadne och besökte Junibacken och Skansen. Tore åt två pannkakor, 12 prinskorvar, bacon och ett päron till frukost. Han uppskattade verkligen buffé, så han fick ta precis vad han ville. Vi fick ett rum på åttonde våningen med utsikt över hamnen och därför kunde killarna stå vid fönstret och titta ut när de stora Siljabåtarna lade till.
Vilken bra utsikt!


Junibacken: Axel i Alfons Åbergs hus


Junibacken: Tore i Mulle Mecks flygplanJunibacken: Rutschkana ut från Pippi Långstrumps hus


Efter Junibacken tog vi en promenad över Djurgårdsbron och hoppade på bussen som gick tillbaka till hotellet.Dagen efter besökte vi Skansen-akvariet där vi såg bl a gröna ormar, leopardhajar och krokodiler.

Man sover gott i hotellsängar.


Tores bästa med utflykten: Hajarna på Skansen-akvariet
Axels bästa med utflykten: Bussresorna med SL

Sämsta: Felparkering av bilen på parkeringsplats vid hotellet. Det blev en dyr dygnsparkering, som egentligen skulle vara gratis.

  • Comments(1)//pojkarna.hogbacke.com/#post217