pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Kattkött?

TorePosted by Helena 2009-02-13 08:17

Igår ringde Niklas mig på jobbet och sa att jag behövde komma hem för han skulle upp till Vårdcentralen. Efter hans lunch, som bestod av en fryspåse med färdigmat "Indian rice and chicken with curry", så började han må illa en stund och efter det började det klia överalllt. När han sedan råkade titta sig i spegeln så var han röd som en tomat i hela ansiktet. Det kändes också svullet i halsen och eftersom han är pälsdjursallergisk och har astma, så var det inte så mycket att fundera över. Han behövde träffa läkare. Vi har sådan tur att vi har vårdcentralen 100 meter från vårt hus (än så länge, den ska tyvärr läggas ned), så efter ett samtal med sjukvårdsrådgivningen gick han då dit.

Han blev iproppad en massa tabletter och fick ligga kvar på observation tills svullnaden i halsen hade gett sig. När Niklas kom hemknallandes igen, ville ju Tore förstås ha ingående beskrivning på vad som hade hänt. Han vet ju att pappa är allergisk och inte får träffa katter, hundar, hästar osv.

"Varför var du tvungen att gå till doktorn"?, frågade Tore

"Jag har ätit mat som jag tydligen var allergisk mot", svarade Niklas.

Snabbt funderade Tore och drog sedan slutsatsen: "Jaha, det kanske var kattkött i?".

  • Comments(2)//pojkarna.hogbacke.com/#post178