pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Bröderna Bus är pigga igen

FamiljenPosted by Helena 2009-01-22 21:48
Yes...äntligen sov vi en hel natt. Jag och Tore i alla fall. Axel vaknar ju och vill ha en slurk välling på natten som pappa servar honom med. Han somnar om på en gång sedan.

Jag fick två fotoböcker i julklapp och nu ska jag börja läsa lite i dem, så får vi se om fotograferandet kan förbättras. Inte bara efter att ha läst boken, men efter lite övning också. Stackars familj som får utstå att ha en kamera i ansiktet från morgon till kväll...

Digital fotografi av Scott Kelby
Photoshop CS3 av samme man. Den är kurslitteratur till Photoshop-kursen jag börjar den 2 februari.

Det är jättekul att ha en systemkamera, men jag blir lite frustrerad ibland över att inte klara av den fullt ut. Tur att det finns en auto-knapp!

Tyvärr blev bilden lite suddig, då jag fotade utan blixt, men jag gillar den ändå. De är faktiskt helt spontana dessutom, inget "Tore, krama nu om Axel så Mamma får ta ett litet kort på er tillsammans".

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post171