pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Tidig julklapp

ShoppingPosted by Helena 2008-12-22 22:14
Igår var Niklas och jag barnlediga och då tog vi en tur till Norrköping för att strosa lite vid Knäppingsborg och äta god lunch i lugn och ro.

Då affärerna i centrum inte öppnar förrän kl 12.00 så stannade vi till vid MediaMarkt i Ingelsta för att klämma lite på systemkameror. Vi fick prata med en mycket trevlig och kunnig försäljare, vilket gjorde att vi på hemvägen stannade till där igen och köpte oss en systemkamera, en Sony A300. Det ska bli så roligt att fota med den. Vi har förstås redan börjat knäppa med den (tur att det fanns lite grundladdning i kamerabatteriet), men nu gäller det att "lära" sig den.

Blog ImageAxel fotomodell. Gillar att man kan få fina porträtt med nya kameran, utan att bakgrunden stör för mycket.

Kvarteret Knäppingsborg är ett ganska nytt mysigt affärscentrum i Norrköping. Där finns flera fina inredningsaffärer, fiskmagasin och fiskrestaurang, ost- och delikatessbutik, Lexington-affär, blomsteraffär, hemtextil mm. Lunchen blev på PappaGrappa, med äkta italiensk pizza, italienskt mineralvatten och... Spendrups lättöl. Jättegott var det i alla fall!

Blog ImageBlog Image
Knäppingsborg (fortfarande gällde gamla kameran vid detta tillfälle).

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post161