pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Shit, va' coolt!

TorePosted by Helena 2008-01-28 10:57

Helgen har gått åt till fortsatt hallrenovering. Man tror inte att vår pyttelilla hall ska ta så lång tid att fräscha till, men när väggarna är sneda och vinda och man får hitta på speciallösningar så tar det tid.

Igår packade jag in hela familjen (utom Niklas förstås som skulle fixa i hallen) och åkte till Duveholmshallen för att titta när Sebastian spelade handbollsmatch. Axel och jag tog en liten promenad innan matchen och Caroline och Tore gick till Backavallen för att kolla på bandykillarna. Tore var mest intresserad av snöhögarna på sidan om bandyplan och blev imponerad av ismaskinen. Kan tänka mig att det kom många "shit, va' coolt" (Tack Caroline ;-)) ur hans mun. Det är det senaste Tore har lärt sig och det tål att upprepas ofta, tycker han.

Handbollsmatchen då...jo, Sebbes lag vann med 36-16 mot Mantorp!!

Blog Image

Axel sover gott i barnvagnen under vår promenad i solskenet (vårsol?).

Blog ImageTore klättermus i farten.

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post16