pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Och så den andra...

ShoppingPosted by Helena 2008-12-07 21:33
...advent!

Tiden rusar iväg och man får dricka glögg och äta lussekatter och pepparkakor i rasande fart om man skall hinna med innan december månad är över.
Blog Image

Idag var jag till min vän Åsa och julpysslat lite, med betoning på lite. Men det är ändå så kul att träffas, prata och fixa lite i godan ro. Vi provade på att göra ståltrådsängel och "tags". Även om vi inte praktiskt gjorde så mycket, så inspirerade vi varann lite (eller i alla fall inspirerade hon mig, eftersom jag är en riktig pysslarrookie jämfört med Åsa.)

Jag har också letat upp en ny e-butik för inredning: C'est la vie Home. Otroligt mycket saker i min smak och jag fick suverän service när min rabattkupong på 10% inte ville fungera. Snabb leverans och enhetsfrakt på 69 kr är också plus för denna butik. Man får 10 % på order över 400 kr om man uppger LANTLIV i beställningen.

Blog ImageMina senaste fynd: Ljushuset från Bauhaus (finns även i rött och svart) och krukan i bakgrunden från C'est la vie. Även den lilla värmeljushållaren och taggen som det står "Merry Cristmas" på kommer från samma butik.


  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post156