pojkarna.hogbacke.com

pojkarna.hogbacke.com

Om bloggen...

Här kan våra nära och kära och andra intresserade läsa om små och stora händelser i vår familj. Ni kommer att få läsa om barnen (de små i första hand, då de stora inte är lika intresserade av att figurera i mammas blogg), och mina försök att få till lite mysig inredning bland renoveringdamm och ofärdiga projekt.

En rad i "kommentarer" när du varit här och tittat gör mig glad.

Skriv till oss: familjen@hogbacke.com

Vårt fotoalbum: galleri.hogbacke.com

Nya stolar

Hemma hos oss - köketPosted by Helena 2008-11-17 23:19
Var gör man de bästa fynden - jo, på Blocket förstås.

Jag har länge suktat efter vita Leksandsstolar till köket. I onsdags kväll dök de då upp på Blocket, visserligen inte äkta, men samma stil, och säljaren bodde bara 5 mil från oss. Jag ringde vid 20.00, men då var det försent, för det var en köpare som redan paxat stolarna och skulle hämta dem dagen därpå. OM hon av någon anledning skulle ångra sig, så tog hon ändå mitt telefonnummer. Jag trodde förstås att det var kört, men på torsdagmorgonen kl 8.00 dök det upp ett sms i min mobil som talade om att köparen ångrat sig och vi fick köpa dem istället. Sagt och gjort, på torsdagskvällen fixade vi barnvakt och kopplade på släpkärran och for och hämtade stolarna. Ja, för det var ju så att hon hade tio stycken. 250 kronor styck eller 2000 kr för tio stycken, det är klart man köper alla tio! Man vet ju aldrig när man kan behöva en stol...eller tio... Passar så bra i vårt allt vitare kök!
Blog ImageAvputsning efter färden på släpkärran...Axel sträcker ut en hjälpande hand.
Blog ImageHär har vi pressat in några av stolarna (med Trip Trap-stol, soffa och barnstol så blir det inte så många platser över).
Blog ImageEn före-bild...

  • Comments(0)//pojkarna.hogbacke.com/#post150